Etsimme kesäsomettajia – Looking for social media uploaders

Haemme 2-3 nuorta (v. 1994-2007 syntynyttä) kesäsomettajaa pitämään Insta-tilimme elossa ja luomaan eloa nukkuville TikTok-tilillemme ja Discord-serverillemme!

Orthodox Youth Association of Finland ONL ry is also looking for 1-2 young (born 1994-2007) social media updaters for the summer, preferably speaking Finnish and/ or English PLUS Ukrainian and/ or Russian.

Lisätietoa löytyy täältä. More info here.

Kesäsomettajana suunnittelet ja teet joko yksin tai kaverin kanssa sovittuna aikana (esim. 1-2 viikkoa) kesä-heinäkuussa päivityksiä ja livepläjäyksiä näille kanaville. Sisällöissä näkyy ortodoksisuus, mutta kaiken ei tarvitse liittyä suoraan siihen. 

Social media uploader will plan and make updates and lives for our social media channels (mainly Instagram and TikTok). The updates must have some Orthodox Christian content, too, and hence we hope that those applying will be Orthodox Christians.

Haku on auki 18.5. saakka. You may apply before the 19th of May 2022.