Kulmakivi-festarit 7.-9.10.2022! Православний Християнський молодіжний фестиваль KULMAKIVI – Наріжний камінь

Vihdoin päästään kokoontumaan yhteen!

Luvassa on pitkästä aikaa viikonlopullinen yhdessäoloa, koulumajoitusta, vanhoja ja uusia kavereita, Loimolan Voiman konsertti, jumalanpalveluksia, kaupunkisuunnistusta, sekä erilaisia harrastekanavia (esim. keilailu, parkour, sirkus, tägi, museovierailu jne.). Odotamme mukaan ainakin 100 osallistujaa!

Tapahtuma on tarkoitettu 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille nuorille ja nuorekkaille. Myös nuoremmat ovat tervetulleita mukaan, mutta silloin mukana täytyy olla oma aikuinen (vanhempi, kummi, isosisarus tai muu tuttu aikuinen).

Nyt kannattaa ilmoittautua, jotta pääsee mukaan!

Katso lisätietoja ja ohjeet osallistumiseen: https://onl.fi/kulmakivi/