Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee tuohustuli.fi -verkkolehteä. Verkkolehden sivusto on julkaistu 25.4.2022. Tämä seloste on viimeksi päivitetty 9.5.2022. Verkkolehteä koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Perusteena on julkisen rahoituksen osuus.

Olemme arvioineet verkkolehden saavutettavuuden itse.

Palvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet

Pelkällä näppäimistökohdistuksella ei pääse ruutuun, josta hallitaan evästeasetuksia. Syynä on sen lisäosan toiminta, joka tuottaa evästeruudun.

Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty

2.1.1 Näppäimistö

Suunnitellut korjaustoimenpiteet

Ensisijaisesti toimitetaan vikaraportti lisäosan tekijälle. Jos tästä ei ole apua, selvitetään mahdollisuuksia vaihtaa lisäosaa tai korjata ongelma muuten.

Palautteen antaminen saavutettavuudesta

Huomasitko saavutettavuuspuutteen? Kerro se meille! Teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Anna meille 14 päivää aikaa vastata palautteeseesi.

Voit kertoa saavuteettavuuspuutteista sähköpostitse osoitteeseen onl@ort.fi tai puhelimitse numeroon 050 465 8173.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (avautuu uuteen ikkunaan). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
s
aavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero (vaihde) 0295 016 000