Palkitut nuoret ohjaajat

ONL ry palkitsi vuoden nuoriksi ohjaajiksi tamperelaiset Eino Piiroisen ja Tesfaw Lappalaisen. Tuohustuli kysyi voittajilta muutaman kysymyksen.

  1. Kuka olet ja mitä teet?
  2. Mistä kipinä toimia ohjaajana leireillä syttyi ja mikä on leireillä parasta?
  3. Mikä tekee hyvän ohjaajan ja mikä hyvän leirin?
  4. Lähetä terveisiä!

Tesfaw Lappalainen
Eino Piiroinen

1) Olen Tesfaw ja tamperelainen merkonomiopiskelija. Vapaa-ajalla pelaan videopelejä ja kuuntelen paljon erillaista musiikkia. Olen kiinnostunut ruuan laitosta ja taiteesta. Työrintamalla olen tuore baarimikko, mutta haaveena olisi työ radiojuontajana, somesisällön tuottajana tai näyttelijänä.

2) Kipinä tuli omalta kripalta. Omat ohjaajat antoivat niin hyvän mallin ohjaamisesta, että se tuntui juuri omalta jutulta. Leireillä parasta on henkilökunnan ja leiriläisten ryhmäytyminen, unohtamatta tietenkään leikkejä ja päätösliturgian jälkeistä kahvittelua, jolloin annetaan leiriläisille todistukset ja katsotaan leirivideo.

3) Hyvän ohjaajan tekee intohimo ohjata ja sosiaaliset taidot. Hyvän leirin tekee yhteishenki ja sellainen samalla aaltopituudella oleminen.

4) Kiitos kaikille mun kollegoille ja leiriläisille keitä tässä on nyt ollut – ootte mahtavia kaikki !

1) Olen Eino Piiroinen, 18-vuotias sähköalan opiskelija Tampereelta. Valmistun keväällä sähköasentajaksi.
Vapaa-ajallani opiskelun ohella olen mukana Tampereen ortodoksinuorten toiminnassa ja töissä kasaamassa sähkö- ja automaatiokeskuksia.
Pelaan myös videopelejä ja vietän aikaa kavereiden kanssa.

2) Kipinä syttyi oman leirini jälkeen, jolloin huomasin kuinka mahtava tämä meidän yhteisö on. Silloin päätin, että haluan mukaan tähän toimintaan ja tänä päivänä voin sanoa,
että se oli yksi parhaimmista päätöksistäni.
Leireillä on parasta tutustua uusiin ihmisiin, nähdä leiriläisten iloitsevan, nähdä vanhoja ystäviä ja huomata leiriläisten kasvu henkilöinä leirin aikana.

3) Hyvän ohjaajan tekee mielestäni lähtökohtaisesti helposti lähestyttävyys. Siitä eteenpäin sitten positiivisuus, heittäytyvä luonne, joustava ja muut huomioon ottava.

4) Paljon rakkautta kaikille Tuohustulen lukijoille ja mukavaa joulun odotusta!